Transport België

Geuze Transport kan voor u een veilig en betrouwbaar transport naar België uitvoeren. In ons bedrijf vinden wij het belangrijk dat er altijd wordt voldaan aan de kernwaarden kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Dit waarborgen wij onder andere door uitsluitend met betrouwbare chauffeurs te werken die beschikken over jarenlange kennis en ervaring.

 

Transport naar België laten uitvoeren door Geuze Transport

Geuze Transport is een familiebedrijf dat al jarenlang bestaat. Om precies te zijn, zijn wij opgericht in 1822. Dit betekent dat wij al bijna 200 jaar bestaansrecht hebben. In al die jaren hebben wij ons bedrijf kunnen verbeteren en zijn daarom enorm gegroeid. Onze chauffeurs nemen de verantwoordelijkheid over de lading die ze meenemen erg serieus en zij doen er dan ook alles aan om de goederen op tijd op de plaats van bestemming krijgen.Zij helpen u bij transport naar België, Nederland en Luxemburg. Bent u van plan om ook buiten Nederland een transport te vervoeren? Ook dat kan bij Geuze Transport. Onze chauffeurs weten de weg in onder andere Frankrijk , Spanje en heel de Benelux.

Meer informatie over onze diensten?

Geuze Transport heeft een eigen magazijn, waar wij beschikken over 6000 vierkante meter opslagruimte. Wilt u graag gebruik maken van onze diensten voor een transport naar België? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op door even te bellen naar het telefoonnummer: 0166 – 65 80 10. U kunt via de website ook ons fotoalbum bekijken, waarin u ziet welke wagens wij hebben in ons wagenpark.

Z

Betrouwbaarheid

Z

Veiligheid

Z

Kwaliteit

Neem contact op!

Geuze transport