Transportbedrijf

Wanneer u op zoek bent naar een transportbedrijf dan schakelt u de hulp in van Geuze Transport. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1822 is opgericht. Het is vervolgens van generatie op generatie overgedragen waardoor we nu kunnen putten uit zeer brede kennis op het gebied van transport. Wij zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport en rijden voornamelijk in Europa. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook groupage rijden in de Benelux, Spanje en Frankrijk. Wilt u losgestort goed laten vervoeren? Ook dat is mogelijk bij transportbedrijf Geuze transport. Vraag direct naar onze mogelijkheden!

Een professioneel transportbedrijf dat maatwerk biedt

Geuze Transport is een transportbedrijf dat maatwerk biedt. Wat uw wensen ook zijn, wij streven  er altijd naar een persoonlijke service te bieden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij Geuze Transport bent u verzekerd van tijdig en veilig transport van uw goederen. Bij ons transportbedrijf kunt u niet alleen terecht voor het vervoeren van goederen, maar ook voor de opslag ervan. We beschikken namelijk over een magazijn met een oppervlak van maar liefst 6000 m². Deze loodsen zijn goed geïsoleerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over bijvoorbeeld organische goederen.

Gecertificeerd

Als transportbedrijf zijn wij bij Geuze Transport GMP, HACCP en ISO 9001:2000 voor Food, Feed en Pharma gecertificeerd. Hiermee garanderen wij de betrouwbaarheid en kwaliteit van ons transportbedrijf. Wenst u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op en bel ons op 0166 – 65 80 10.

Z

Betrouwbaarheid

Z

Veiligheid

Z

Kwaliteit

Neem contact op!

Geuze transport