Veilig transport Benelux

Veilig transport naar of binnen de Benelux: Geuze Transport is uw betrouwbare transportspecialist. Ons familiebedrijf is al meer dan 190 jaar actief in de transportbranche. Wij mogen ons dan ook met recht uw transportexpert noemen. Wij nemen u alle zorg uit handen zodat uw transport vlekkeloos verloopt zonder dat u hier omkijken naar heeft. Wij geven u graag advies op maat en hanteren scherpe prijzen. Dat is de service van Geuze Transport!

Veilig transport naar of binnen de Benelux: ook uw opslag verzorgen wij graag

Wij zijn onder meer HACCP en ISO 9001:2000 voor Food, Feed en Pharma gecertificeerd. Mede hierdoor weten wij altijd veilig transport naar of binnen de Benelux te garanderen. Bovendien rijden wij met goed uitgeruste wagens en staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel: u weet bij ons altijd waar u aan toe bent zodat u later nooit voor verrassingen komt te staan. Naast het uitvoeren van zowel nationale als internationale transportopdrachten is ook de opslag van uw goederen bij ons in vertrouwde handen. Wij beschikken over twee geïsoleerde loodsen (totaaloppervlakte 6000 m2) waardoor wij u met vele soorten opslag van dienst kunnen zijn.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over veilig transport naar of binnen de Benelux door Geuze Transport? In een vrijblijvend kennisgesprek spreken wij graag onze mogelijkheden met u door. Indien gewenst stellen wij een offerte op maat voor u op. Laat u verrassen door ons aanbod!

Veilig transport naar of binnen de Benelux: Geuze Transport is uw betrouwbare transportspecialist. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan!

Z

Betrouwbaarheid

Z

Veiligheid

Z

Kwaliteit

Neem contact op!

Geuze transport